Популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів на своїй сторінці в Instagram.

26-річна знаменитість поділилася в Сторіс відвертим архівним знімком, показавши, як веселиться на білосніжній яхті серед блакитної води.

Так, красуня насолоджувалася заходом сонця, примірявши лише міні-бікіні неоново-коралового кольору і доповнивши пляжний образ срібним козирком. Дівчина стала на коліна і загадково дивилася вдалину, демонструючи буквально лялькові форми - тонку талію, пишні стегна і груди.

Попри негативні коментарі фоловерів, Анастасія стверджує, що таке тіло подарувала їй природа, а не пластичний хірург.

instagram.com/anastasiya_kvitko/

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що у Анастасії Квітко майже 13 мільйонів фоловерів, крім Instagram модель популярна і в соціальних мережах з більш еротичним контентом. Дівчина родом з Калінінграда, Росія, проте вже з 2016 року проживає в США.

У зірки нестандартні параметри фігури 95-63-105, проте знаменитість всіляко заперечує будь-яке втручання пластичних хірургів, запевняючи, що пишні сідниці і груди дісталися їй від природи.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко перетворилася на зебру з оголеними грудьми

Також знаменитість показала, як виглядають в реальному житті її неосяжні сідниці

А ще дівчина обмотала оголені груди лише тоненькими ниточками