Відомий молдавський виконавець Дан Балан потішив численних шанувальників новим постом у соцмережі.

Співак Дан Балан, якому приписували роман з популярною українською знаменитістю Тіною Кароль, коли вони обидва сиділи в кріслах на пісенному шоу "Голос країни", має досить велику армію шанувальників. Саме тому він час від часу тішить їх новими фото чи подробицями з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за ним стежить мільйон осіб.

Дан Балан і Тіна Кароль, фото: Instagram
Дан Балан і Тіна Кароль, фото: Instagram

Цього разу Дан Балан опублікував нове фото та поміркував, чи можна повернути собі відчуття безтурботності та відчуття зрушити гори.

Фото зі сторінки Дана Балана
Фото зі сторінки Дана Балана

"А чи можна повернути в собі дитину, яка ще недавно думала, що все можливо?", - написав Дан Балан на опублікованому фото.

На фото Дан Балан позує задумливо дивлячись в далину, співак виглядає дещо збентеженим та навіть сумним. Артист обрав повністю темний образ, він одягнув чорні штани та такого ж кольору футболку. Поверх цього молдавський співак накинув на себе темну сорочку.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще