Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут, яка відома завдяки участі в проекті "Ревізор" на Новому каналі, активно ділиться з аудиторією особистими і робочими моментами життя і навчає правилам етикету своїх шанувальників в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 670 тисяч чоловік.

Новий пост Ольга присвятила своїй улюбленій письменниці - Агаті Крісті, творчість якої займає особливе місце в серці телеведучої. Як відомо, 15 вересня авторка Еркюля Пуаро і Міс Марпл відзначала б свій 131 день народження. З такої нагоди, Ольга вирішила відправитися в Лондон, в офіс Агати.

У підписі до фото телеведуча процитувала кілька рядків з творів англійської письменниці, стиль якої відрізнявся особливою ліричною прозою. Роботи автора досі розходяться мільйонними тиражами, її книги стали третіми за популярністю після Біблії і творів Шекспіра.

"Дивно все задумано. Чоловік, з вигляду навіть непривабливий, обов’язково стає обранцем якоїсь жінки". Або : "Розмови придумано, щоб заважали думати ", - написала Ольга в публікації.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Ольга Фреймут заборонила українцям ставити хліб праворуч від себе: дивіться на пальчики

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Фреймут за кермом люксового авто присоромила українців за брудні машини: "Піца прилипла"

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Фреймут видала головні секрети ідеальної дівчини: ніколи не скаржиться і не доїдає