Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість стала членом однієї із зіркових команд шоу "Маскарад" на телеканалі "1+1", де намагатиметься вгадати, хто ховається під масивними костюмами разом з Ігорем Ласточкіним і Володимиром Дантесом проти Юрія Ткача, Маші Єфросиніної та Юлії Саніної.

Так, артистка позувала біля одного з персонажів, містичної Горгони Медузи з яскраво-зеленими зміями замість волосся. Зірка удала, ніби злякалася, примірявши шкіряну куртку-оверсайз і доповнивши образ ніжним макіяжем в рожевих відтінках.

При цьому виконавиця грайливо поцікавилася у шанувальників, чи будуть ховатися під масками її зіркові друзі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Чи побачу я своїх друзів на шоу МАСКАРАД🎭, як ви гадаєте?"

Фолловери не пройшли повз: "на фото Красива дама і талановита співачка ❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "щось цікавеньке❤️", " КЛАССССССС! Всі команди хороші, всіх люблю, але таки вболівати буду, де Іра і Володимир. Блііііін, а в іншій команді Маша.... За всіх вболівати буду і думаю, що переможе команда з Дантесом, він великий розумничка! 👏👏👏😍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ірина Білик у міні-сукні підкорила 71-річного Михайла Поплавського

Також Ірина Білик після розлучення з Ахмадовим показала нового співмешканця

А ще Ірина Білик зробила покійній мамі зворушливий подарунок