Відома українська телеведуча Марина Леончук поділилася зі своїми шанувальниками спогадами з дитинства.
Марина Леончук достатньо активна у соціальній мережі Facebook, тут вона ділиться з підписниками новими фото чи цікавими моментами з особистого та професійного життя.
Цього разу телеведуча вирішила пригадати випадок, який стався з неї у п'ятому класі. Марина Леончук зізналася, що в школі була досить активною та вчилася на відмінно. Але в перейшовши до п'ятого класу, вона розгубилася.

Марина Леончук, фото: Facebook
Марина Леончук, фото: Facebook

Виявилося, що у середній школі діяли вже інші правила, тому слухати уважно на уроках, виконувати домашнє завдання та вивчати додаткові матеріали було недостатньо.

"Спроби проявляти чемність, піднімати спокійно руку або чекати, коли тебе викличуть по списку - тут вже не діяли! Однокласники викрикували, перебивали, інколи грубіянили…", - згадує вона.

Однак найгіршим в цій ситуації була сусідка по парті, яка приклеїла до неї прізвисько аж до самого випуску школи - "Рижа Маняша".

"На уроці історії наша вчителька влаштувала бліц-опитування. Моя сусідка тягнула, махаючи і підстрибуючи над партою, руку і кричала Я Я Я…але тут сталося неочікуване... на запитання: - хто такий Діоген? У класі настала тиша і тільки моя сусідка прошипіла мені на вухо: "Маня, ти знаєш, хто це такий?" я подумала, що це і є той мій єдиний шанс і не скористатись ним я не маю права….і я зкористалась! Пальцем провела по одній фразі в підручнику історії… сусідка відреагувала миттєво і голосно, не піднімаючи руку, викрикнула: - стародавня грецька статуя… клас здригнувся від сміху, я була отомщєна…", - згадала Марина Леончук.

Нагадаємо, що самотня Марина Леончук показала чоловіка, який назавжди підкорив її серце: "Наш мікросвіт". Телеведуча Марина Леончук розлучилася у 2016-му, але серце її назавжди зайняте

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше Знай писав, що телеведуча Марина Леончук зірвалася з котушок через жарти про білявок: "Пику начищу"

Як повідомляв "Знай.ua", самотня Марина Леончук показала чоловіка, який назавжди підкорив її серце: "Наш мікросвіт"