В Україні в прокаті з'явився один з найбільш довгоочікуваних фільмів року. Його прем'єру неодноразово переносили через пандемію, і ось, "Дюна" тепер доступна в кінотеатрах.

Картинка вражає, а простір з піску заворожує. Практично весь сюжет відбувається навколо планети Арракіс-єдиної, де добувають спеціальну пряність, за допомогою якої пілоти входять в транс і проводять космічні кораблі крізь простір.

Не можна не відзначити акторів, які зібралися у фільмі. Каст дійсно вражає, і завдяки тільки цьому можна сміливо давати фільму високу оцінку.

Тімоті Шаламе, Оскар Айзек, Зендея, Джейсон Момоа, Хав'єр Бардем і так далі.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Тімоті Шалаеме зараз всього 25 років, але він вже один з найбільш затребуваних акторів світу. Свою акторську діяльність розпочав у далекому 2007 році. Коли йому запропонували роль у цьому фільмі, він був здивований багатогранністю Всесвіту. Занурюватися в усе це було непросто, однак, дуже захоплююче.

Зендея також молода, але, вже встигла зіграти у величезній кількості культових картин, серед яких фільм "Людина-павук", і один з кращих серіалів 2019 року - "Ейфорія". Дівчині 25 років, але, вона вже показує себе як професіонал.

Раніше дівчина з'явилася на Венеціанському кінофестивалі, де фільм був представлений громадськості, і здивувала всіх своїм розкішним образом.

Вона була в облягаючому платті тілесного кольору, яке підкреслювало струнку фігуру акторки. Тімоті Шаламе також був присутній там, і вони зробили кілька спільних фото.

Цього актора всі знають за такими картинами як "Гра престолів" і "Аквамен". Джейсону Момоа 42 роки, а його зріст 192 сантиметри, що робить його досить впізнаваним.

Раніше він порівняв свого персонажа у фільмі "Дюна" з Ханом Соло. Його вразив розмах картини, і в подібному він брав участь вперше.

Нагадаємо, фільм "Дюна" від натхненника "Володаря кілець": сюжет, персонажі та історія самого довгоочікуваного Фентезі

Як повідомляв портал Знай.ua, лист батька" Володаря кілець " Толкіна вперше показали світу: ніяких дітей. Толкіна шокували успіхи "Володаря кілець"