Відомий український телеведучий Григорій Решетник заінтригував шанувальників перед прем'єрою шоу "Холостячка", яка відбудеться вже цієї п'ятниці.

Новий пост він опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активно яку останнім часом веде. Регулярно чоловік викладає різні ролики, знімки з роботи, або ж сімейні кадри. Щодня за телеведучим стежить понад півмільйона користувачів.

Григорій Решетник, фото з Instagram
Григорій Решетник, фото з Instagram

Цього разу Григорій Решетник опублікував зі студії шоу "Як вийти заміж", де вони знімали бекстейдж першого випуску "Холостячка" зі Златою Огнєвіч, і обговорили ряд важливих питань.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

На ролику, до слова, помічена і учасниця першого сезону Ксенія Мішина, яка знайшла свою другу половинку саме тут. Влітку вони несподівано розлучилися з Олександром Еллертом, однак, якщо вірити всім чуткам і злитим кадрам, то пара помирилася.

На відео Григорій Решетній підходить до кожного зіркового гостя і вітає їх поцілунком в щоку. Можна розглянути там і нових героїв шоу, які будуть боротися за серце Злати Огнєвіч.

Зйомки стартували ще влітку, і найімовірніше вже підійшли до кінця. Фінал глядачі побачать лише ближче до грудня, тоді і стане ясно, чи знайшла дівчина свою любов.

"Вже завтра 🕺 🏻 #холостячка #тая #яквийтизаміж #на #стб #завтра" - підписав пост Григорій Решетник. Всі кадри він змонтував під популярну пісню, і вийшло дуже динамічно.

Нагадаємо, що "Холостячка" Огнєвіч назвала риску, яка приваблює її в чоловіках. Головна героїня шоу зізналася, що прийшла в телепроект шукати своє справжнє кохання.

Як повідомляв Знай.ua, ведучий "Холостячки" Решетник налякав українців перекошеним обличчям: "розпусниця". Григорій Решетник показав, як готується до вихідних, а також поцікавився у фанатів, які у них плани на вечір.

Також портал Знай.ua писав, що "Холостячка " Огнєвіч видала, де любить робити це найбільше