Всесвітньо відома співачка, зірка поп-сцени Брітні Спірс частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 31 мільйона чоловік.

Ще в червні виконавиця почала активну "війну" за свою свободу, проти опікунства над нею. Але зараз здивувала фанатів по всьому світу, адже видалила аккаунт в Instagram.

Брітні Спірс, фото: Instagram
Брітні Спірс, фото: Instagram

І згодом люди відразу ж задумалися-на їхню думку, Брітні Спірс просто не могла самостійно це зробити, бо досі перебуває під опікою батька Джеймі.

"Я не вірю в це... вона могла взяти перерву без видалення облікового запису. Щось все це виглядає підозріло", - заявив один з шанувальників поп-співачки.

Брітні Спірс, фото: Instagram
Брітні Спірс, фото: Instagram

Однак незабаром знаменитість особисто вийшла на зв'язок з фанатами, написавши публікацію в іншій соціальній мережі. У Twitter вона уточнила, що хоче відпочити від соціальних мереж і відсвяткувати заручини. Зовсім скоро знову повернеться, щоб ділитися зі світом новими публікаціями. Стосовно заручин, про це Брітні Спірс оголосила зовсім недавно. 27-річний Сем Асгарі зустрічається з нею вже п'ять років.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Брітні Спірс перед весіллям показала свого "літаючого" нареченого: "Цей прекрасний чоловік-мій"

Як повідомляв "Знай.ua", напівгола Брітні Спірс грудьми "повстала" проти опікунства батька: прикрилася лише квіточкою

Знай.ua писав, Брітні Спірс втекла з батьківського "рабства" і ошелешила визнанням: "Заборонив народити дитину"