У середу, 15 вересня 2021 року, пройшов другий день групового етапу Ліги чемпіонів, в ході якої беруть участь і київське "Динамо", і донецький "Шахтар".

Відомо, що столичний клуб зіграв у нічию з португальською Бенфікою, за яку грає український форвард Роман Яремчук. А ось "Шахтар" неприємно здивував, програвши молдавському "Шерифу" з рахунком 0:2.

Донецький "Шахтар", фото: Instagram
Донецький "Шахтар", фото: Instagram

У ворота Андрія П'ятова забили Адама Траоре і Момо Янсане, але увагу до цього поєдинку звернули незадовго до його початку. Адже представникам донецької команди, включаючи і футболістів, довелося жити в Тирасполі, в готелі "Росія" - як називається і країна-окупант Криму і агресор на Донбасі.

Юрій Свиридов - директор департаменту стратегічного розвитку та комунікацій українського "Шахтаря" - встиг прокоментувати цю інформацію. Він зазначив, що у них просто не було вибору, бо в Тирасполі був тільки один готель, відповідний за умовами.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Гравці "Шахтар". Фото: Фокус
Гравці "Шахтар". Фото: Фокус
Гравці "Шахтар". Фото: Фокус

"Один готель - "Росія", здатний за кількістю номерів і інфраструктурі прийняти делегацію футбольного клубу на матчі Ліги чемпіонів. Навіть команді академії клубу, що грала в Юнацькій Лізі УЄФА, через брак готелів у місті довелося жити на базі "Шерифа", - повідомляє він.

Шахтар, фото: shakhtar.com
Шахтар, фото: shakhtar.com

Нагадаємо, зірка "Шахтаря" Тарас Степаненко похвалився сталевими м'язами, як у боксера: "До перемоги"

Як повідомляв "Знай.ua", Андрій Шевченко натякнув на повернення в збірну України і появу п'ятої дитини в сім'ї: "Це межа"

Знай.ua писав, Андрій Шевченко зізнався, що хотів ще працювати зі збірною України: "Контракт був підписаний..."