Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram.

Нещодавно знаменитість влаштувала спокусливу фотосесію разом з кращою подружкою на ім'я Торі, яка дуже схожа на Ану зовні.

Дівчата позували серед каменів і екзотичних рослин, примірявши білосніжне бікіні з принтом зебри і коричневий купальник з "хижим" леопардовим принтом відповідно. Красуні засмагали під спекотним сонечком, розпустивши довге волосся.

При цьому інтернет-зірки не упустили можливості продемонструвати фігури: Торі хвалилася пружними сідницями, а сама Чері - пишними грудьми і сталевим пресом.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

У моделі понад 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Соціальні мережі - не єдиний спосіб заробітку. Разом з чоловіком Беном Морлендом вона володіє мережею досить популярних фітнес-клубів, а також є засновницею власного бренду спортивного одягу і бікіні.

Ана Чері Гарсія народилася 16 травня 1986 року в Анахаймі, США, провівши фактично все своє дитинство в Каліфорнії. Примітно, що у зірки є індіанське, іспанське та європейське коріння, що і зробило її володаркою незвичайної зовнішності.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері з подружками показали сідниці з найпікантніших ракурсів

Також знаменитість Ана Чері ледь не всілася на камеру оголеними "персиками"

А ще фітнес-модель Ана Чері намокла і перетворилася на хижу тигрицю