Відомий український співак Дзідзьо (Михайло Хома), який нещодавно розлучився з дружиною, виконавицею Slavia, активно веде свій аккаунт в соціальній мережі Instagram, де часто показує закулісся особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість дав відверте інтерв'ю шоу "Зірковий шлях", в якому розповів про життя після розлучення.

Так, артист зізнався, що подарував екскоханій розкішну квартиру в Києві розміром 150 метрів квадратних з панорамним видом на озеро. Однак про те, щоб подружжя зійшлися знову не може бути й мови - попри це, Михайло і Ярослава підтримують зв'язок і ставляться один до одного з повагою. Шоумен зізнався, що ніколи не говорив нічого поганого про їхні стосунки.

А ось останні відверті знімки Slavia в Instagram виконавець не оцінив, проте зазначив, що колишня дружина в праві робити зі своїм життям все, що забажає.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Що між DZIDZIO та SLAVIA? 👇

Зірка прокоментував, чому подарував ексдружині квартиру.

Співак @dzidzio розповів, які стосунки між ним та @slavia_official, а також чи означає його жест, що вони йдуть на примирення."