Відома українська співачка Оля Полякова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 2,4 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно стало відомо, що "суперблондинка" стане ще однією гостею п'ятого сезону проекту "Танці з зірками", опинившись за суддівським столом як гостя. А зараз в TikTok з'явилося Відео її старшої дочки Марії. Дівчинка виступала з рок-групою просто на вулиці, а Оля Полякова опинилася з телефоном біля стійки мікрофона.

Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова, instagram.com/polyakovamusic

"Оля Полякова побувала на концерті своєї доньки Маші Полякової. Жигуль, коли його заводять", - пише користувач, який опублікував відео в TikTok.

Ще можна помітити, що під час програшу і фрагмента без будь-яких слів — дівчина все одно дивиться в екран смартфона, щоб згадати текст.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

"Мій кіт перед тим, як обригати весь будинок", "Текст серйозний, головне не забути", "Стиль пісні: жигулізм", "Вона ще й в текст дивиться", "Який жах, одна шльопає, інша ригає", "У мене кіт шерсть відригує😅 А потім говорить те, що Маша співає", "Це такий стиль музики", - пишуть користувачі в коментарях.

@soniikoa

перезаливашка #soniikoaущемлёнка #fyp #typ #on

♬ оригинальный звук - sonikoa

Нагадаємо, Оля Полякова сяде в суддівське крісло на "Танці з зірками" поруч з Владом Ямою: "Замість Кухар?"

Як повідомляв "Знай.ua", Маша Полякова зважилася на різку зміну зовнішності, мама не проти: "Потрібна допомога"

Знай.ua писав, Оля Полякова на шоу "Маска" ощасливила Андрія Данилка та Олега Винника: як на парубочому вечорі перед весіллям