Відома українська співачка, в минулому політична діячка і учасниця найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 330 тисяч чоловік.

Останнім часом про Злату говорить вся країна, і причиною тому не тільки її успішна кар'єра, а й участь у новому сезоні "Холостячки", який чекали тисячі українців. Як виявилося, це не єдиний проект, де Злату можуть побачити шанувальники.

У новому пості співачка повідомила про випуск другого сезону шоу "Де логіка?", в якому вона буде мати можливість блиснути розумом і продемонструвати свою кмітливість і ерудицію. Варто відзначити, що в цьому році, замість Сергія Притули, шоу буде вести телеведучий Андрій Бідняков.

"Ох, давно вже не було таких веселих зйомок!!!" - написала Злата.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, "Холостячка" 2 сезон, 1 випуск: Злату Огнєвіч "підкорить" тенісист зі світовим ім'ям

Як повідомляв Знай.uа, дві "Холостячки" в одному човні: Ксенія Мішина і Злата Огнєвіч розвіяли міф про жіночу дружбу

Також портал Знай.uа писав, що Холостячка Злата Огнєвіч кинула пошуки нареченого заради кіно: "Відчуваю серцем"