17 вересня 2021 року відбулася прем'єра першого випуску другого сезону романтичного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч у головній ролі.

Творці проекту ще до старту озвучили імена багатьох чоловіків, які поборються за серце виконавиці. Одним з них став харківський бізнесмен, але не Михайло Заливако, як багато хто міг подумати після цього словосполучення. Влада Ясько помітили ще на Atlas Weekend, коли він був у групі підтримки Злати Огнєвіч.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

А зараз хлопець самостійно звернувся до українців, розповівши про свою участь у "Холостячці".

"Подорож, яка може змінити все моє життя. Розкриваю таємницю, де я пропадав так довго. Повірте, це цікавіше будь-якого кіно або серіалу, тому що реальне життя, емоції і почуття завжди цікавіше навіть самого геніального сценарію. Чесно, я дуже хвилююся. Ось навіть зараз, коли публікую цей пост. Обіцяю дати відповіді на питання, які зараз у вас виникли. Буду ділитися з вами тут своїми думками та емоціями ексклюзивно", - написав Влад Ясько в публікації.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Фото зі сторінки Злати Огнєвіч
Фото зі сторінки Злати Огнєвіч

"Ось це поворот😮 слідом за нашатиркіним)", "Ого як бор борись до кінця! 👍🥇 Шкода глядацького голосування немає, а то б просуватори голосували🤣", "Ось це поворот", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, відомі імена трьох, хто побореться за серце "Холостячки" Злати Огнєвіч: коп, бізнесмен і красень-психолог

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостячка" 2 сезон, 1 випуск: Злату Огнєвіч "підкорить" тенісист зі світовим ім'ям

Знай.ua писав, дві "Холостячки" в одному човні: Ксенія Мішина і Злата Огнєвіч розвіяли міф про жіночу дружбу