Улюблениця відомого "підкорювача вовчиць різного віку", співака Олега Винника – його дружина і бек-вокалістка Таюне (Таїсія Сватко) зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 27 тисяч осіб.

Жінці 47 років, але виглядає вона дуже молодо і красиво. Зовсім недавно відбулася прем'єра її нової пісні під назвою "Подруга", яка, за її словами, вже звучить в радіоефірі.

Олег Винник, фото з Instagram
Олег Винник, фото з Instagram

"Ви чули? Діліться враженнями в коментарях. А жителів Чернігова сьогодні чекає додатковий презент - саме там відбудеться перше живе виконання мого нового треку😉", - йдеться в публікації з відео.

Жінка постала в джинсовій сукні з акуратним вирізом на грудях. В руках у Таюне букет квітів, а очі заховані за сонцезахисними окулярами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Олег Винник, фото: Instagram
Олег Винник, фото: Instagram

"Клас!) Вітаю❤️❤️❤️", "Пісня надзвичайна😍❤️ шедевральна🔥", "Слухала сьогодні цю прекрасну пісню, дуже дуже сподобалася😍 😍ну а вам Тая окрема велика любов❤️❤️❤️. P. S. чекаю зустрічі з нетерпінням в Кривому Розі. Люблю❤️❤️❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, улюблена "вовчиця" Олега Винника Таюне довела фанатів до екстазу шкіряними шортиками - "Дівчинка-ангел"

Як повідомляв "Знай.ua", вовчиці зійшли з розуму: подробиці інтимного життя Олега Винника не дадуть спокійно заснути

Знай.ua писав, Оля Полякова на шоу "Маска" ощасливила Андрія Данилка та Олега Винника: як на парубочому вечорі перед весіллям