Відомий український виконавець, 24-річний Костянтин Бочаров (Melovin) не надто часто радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 230 тисяч осіб.

Новий сезон проекту "Танці з зірками" розпочався майже два тижні тому. І нам представили всіх учасників, включаючи Melovin, який буде захоплювати глядацькі серця разом з Єлизаветою Русиною.

Скрін, Instagram Melovin
Скрін, Instagram Melovin

А зараз Костянтин вирішив вийти на "новий" рівень, продаючи контент зі зйомок шоу на Patreon.

"Щоденники танців🔥 самий божевільний проект😅 важкий, цікавий, живий і щирий! Пірнай разом з нами! Все найцікавіше на моєму каналі в Patreon! Приєднуйся прямо зараз!", - пише співак в публікації.

Melovin і Ліза Русина, скріншот: Youtube
Melovin і Ліза Русина, скріншот: Youtube

"Зараз ну дуже захотілося написати, що я тебе поважаю, Мел", "Пірнула з першого дня і хочеться перебувати в цьому космічному світі якомога довше, хоч і уявляю, якої праці вам з Лізою це коштує! Правда навіть дивлячись на тебе в закулісся здається, що все дуже легко і просто) спасибі, що ділишся!", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, глядачам показали зворотний бік інтриг на "Танців з зірками": "Щасливий Melovin, Весела Джамала"

Як повідомляв "Знай.ua", Melovin підняв армію своїх шанувальників заради "Танців з зірками", у Джамали немає шансів: "Чертовски приємно"

Знай.ua писав, Melovin проти Lida Lee на "Танцях з зірками": яка пара змогла більш пристрасно показати любов на паркеті