Восени 2021 року відбулася довгоочікувана прем'єра другого сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка", головною героїнею якого стала популярна співачка Злата Огнєвіч.

Цього разу в соцмережі Instagram розмістив інтригуючий пост про проект один з його учасників - Юрій Рудий, який вирішив спробувати удачу з успішною артисткою. Відомо, що він актор, режисер і засновник компанії стокових фотографій. 43-річний чоловік пов'язав своє життя з творчістю, так само як і Злата, тому вони знайдуть точки дотику.

У Юрія в соцмережі багато фотографій з подорожей. Він любить екстрим, мотоцикли, зимові та водні види розваг. Також у нього є донька яку він раніше показував шанувальникам. У постах пише про свої думки і переживання.

Юрій рудий з донькою, фото з Instagram

У новій публікації Юрій поспішив оповістити підписників про свою участь в шоу. Як заявив чоловік, він готовий боротися за серце і увагу Злати разом з іншими героями. Також, він пообіцяв розповісти про радісну новину, але тільки після прем'єри шоу, 17 вересня. Чоловік явно натякає на те, що перша зустріч зі співачкою пройшла вдало.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Шоу, в якому толпа "майбутніх блогерів😆" бігають за однією, дійсно успішною, дівчиною, яка не може реалізувати себе в особистому житті по якимось там життєвим обставинам", - зазначив Юрій.

Як відомо, глядачам вже показали перший випуск шоу. На першу зустріч з "Холостячкою", яка може виявитися і останньою для кожного з учасників, Юрій з'явився в наряді повністю чорного кольору і з великим букетом червоних троянд.

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, Злата Огнєвіч відвідала Андрія Біднякова через брак уваги від красенів на "Холостячці": "Давно вже не було..."

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" 2 сезон, 1 випуск: Злату Огнєвіч "підкорить" тенісист зі світовим ім'ям

Також портал Знай.uа писав, що красень-психолог Роман Свечкоренко піде зі знайомства з "Холостячкою" Златою Огнєвіч: "Скасую будь-яку зустріч"