Ще на початку 2021 року стало відомо, що новою обраницею словенського футболіста київського "Динамо" Беньяміна Вербича стала Альвіна Лаллі.

Дівчина є моделлю, яка зовсім не соромиться іноді виставити відверті знімки у себе на сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 110 тисяч осіб. Вона вміло демонструє пишні форми і пружну попу на велику аудиторію, зберігаючи невелику "інтригу" і не перегинаючи.

Скрін, Instagram Альвіна Лаллі
Скрін, Instagram Альвіна Лаллі

Ще в серпні Альвіна народила Вербичу сина, і зовсім недавно дівчина викладала знімки з немовлям, будучи в яскравому літньому платті в дуже зеленій місцевості. А зараз її сфотографували без дитини, з відкритими плечима, сміливим великим вирізом на спині і великою повітряною кулею з буквою "М". Найімовірніше, за буквою "М" ховається слово "Місяць", бо її синові виповнився місяць 16 вересня 2021 року.

Альвіна Лаллі виявилася зовсім небагатослівною дівчиною, залишивши в підписі до публікації всього два смайлика.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"👄🍯", - зазначила дівчина Беньяміна Вербича.

Альвіна Лаллі, фото: Instagram
Альвіна Лаллі, фото: Instagram

"Барбі🙌 🔥", "Beauty😍✨", "😍🔥", "😇", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, дівчина Вербича з "Динамо" показала, як годує грудьми маленького сина: "Чарівний"

Як повідомляв "Знай.ua", Вербич з "Динамо" раптово став батьком, ощасливила розкішна дівчина: "Подарунок з небес"

Знай.ua писав, дівчина Вербича з "Динамо" у мокрій сорочці розбурхала фантазії шанувальником: "Бомба"