Часто життя нам підкидає дуже різні ситуації, з яких доводиться шукати вихід, а також отримувати певний досвід. Так сталося і з однією британською сім'єю. Жінка розповіла про сильну гостинність нових сусідів і вирішила обговорити цікавий випадок в мережі.

Жінка розповіла, що вона зі своєю сім'єю переїхала в новий будинок - все було добре, проте не було працюючої плити з духовкою, і навіть мікрохвильовка була відсутня. Поки жінка розбирала речі, вона зрозуміла, що кухня буде останньою в списку. Сім'ї довелося погодитися на доставку їжу, так звану їжу "на винос" в найближчих бістро і кафе - всього на кілька днів.

Про цю історію стало відомо завдяки публікації на порталі Munsnet, де батьки діляться інформацією для інших батьків, а також життєвими історіями.

Вибір духовки, скріншот: YouTube
Вибір духовки, скріншот: YouTube

Тут то історія і закрутилася, сусідка представилася в перший же день, здалася дуже милою і привітною. Почалися "подаруночки". Одного разу жінка від сусідки прийшла додому з кавою і бутербродом в руці.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Кава / фото: Unsplash
Кава / фото: Unsplash

Сусідка покликала жінку до себе і сказала, що помітила, що у них було багато їжі на винос з того часу, як вони переїхали. Сусідка наполегливо заявила, що вони не повинні цього робити. Судячи з усього, 8-річна донька сусідки побачила дану ситуацію і запитала, чому сім'я нових сусідів їсть тільки таку "швидку" їжу.

Жінка пояснила, що зараз у них немає особливого вибору, проте в найближчі вихідні повинна з'явиться духовка і можна буде готувати їсти повноцінну їжу. Дівчинка, начебто, прийшла в норму.

Британку дуже здивувала така дбайливість з боку матері і її доньки. Однак, жінка зазначила, що жодні доставщики піци або гамбургерів до них в новий будинок не приходили, вони всією сім'єю ходили в найближчі кафе і купували там їжу "на винос". Ось такі бувають відповідальні сусіди, у яких почуття обов'язку і добросусідства буває більше, ніж у деяких родичів.

Доставщик, скріншот: YouTube
Доставщик, скріншот: YouTube

Раніше повідомляли, неймовірні історії схуднення українців: скинули десятки кілограм заради своїх рідних.

Як повідомляв Знай.uа, Настя Івлєєва перетворилася на Форреста Гампа після розлучення з Елджеєм.

Знай.uа писав, плани на вересень: концерти, вар'єте, вистави, гумористичні та джазові шоу в Caribbean Club.