На офіційній сторінці герцог і герцогині Кембриджських в соціальній мережі Instagram частенько з'являються всілякі публікації.

За новинами від королівської сім'ї стежать більше 13 мільйонів чоловік. І зараз принц Вільям продовжив розповідати про книгу Earthshot: How to Save Our Planet, яка вийде вже до кінця Вересня, 30 числа.

Принц Вільям, скріншот: Twitter
Принц Вільям, скріншот: Twitter

"У своїй передмові до книги Earthshot: How to Save Our Planet я хотів розповісти про перші розмови в 2018 році, які призвели до створення премії The Earthshot Prize, і простого рівняння, яке відображає мою теорію, що лежить в основі Earthshot:терміновість + оптимізм = дія. Книга буде доступна з 30 Вересня", - заявляє принц Вільям.

Як відомо, в цій книзі підкреслюється невідкладність екологічних проблем, що обрушилися на нинішнє покоління протягом останніх років. Зараз у всьому світі з'являються безліч неймовірних рішень, які посприяють відновленню нашої планети.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Кейт Міддлтон і принц Вільям з сином на трибунах матчу Італія-Англія (Євро-2020)
Кейт Міддлтон і принц Вільям з сином на трибунах матчу Італія-Англія (Євро-2020)

Раніше Принц Вільям заявляв, що Земля знаходиться на переломному етапі, перед нами стоїть вибір — продовжувати і завдавати непоправної шкоди планеті або ж пам'ятати про унікальність людства і вирішувати проблеми.

"Наступні десять років стануть для нас одним з найбільших випробувань - десятиліттям дій з відновлення Землі", - заявляв раніше принц Вільям.

Нагадаємо, принц Вільям у люті через образи темношкірих футболістів збірної Англії: "Мене нудить..."

Як повідомляв "Знай.ua", принц Гаррі разом з Меган Маркл "посунув" Зеленського і опинився в списку кращих: поруч Байден і Біллі Айліш

Знай.ua писав, засмутилися до сліз: принц Вільям і Кейт Міддлтон поникли після програшу збірної Англії на Євро-2020