Відома українська співачка і фронтвумен групи The Hardkiss Юлія Саніна анонсувала прем'єру шоу "Маскарад".

Тут зіркові команди боротимуться за перемогу, а їхні колеги у фантастичних образах продемонструють глядачам різноманітні таланти.

Фото зі сторінки Юлії Саніної
Фото зі сторінки Юлії Саніної

" Сьогодні! Розпочинаємо наше фантастичне розслідування🖤 Вмикай "Маскарад" на 1+1 о 20:20", - написала Юлія Саніна.

Також Саніна поділилася фото з одним з учасників шоу. Вона позувала в стильному синьому костюмі в обіймах персонажа, який нагадує м'якого баранчика.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Зазначимо, що ведучим другого сезону шоу "Маскарад" став Тимур Мірошниченко. За перемогу боротимуться дві зіркові команди. Капітаном першої команди став Юрій Ткач, а до складу його трійки увійшли телеведуча Маша Єфросиніна і фронтвумен групи The Hardkiss Юлія Саніна.

Маша Єфросиніна, Юрій Ткач і Юлія Саніна / фото 1 + 1
Маша Єфросиніна, Юрій Ткач і Юлія Саніна / фото 1 + 1

Місце капітана другого тріо зайняв гуморист Ігор Ласточкін, а його компаньйонами стали Ірина Білик і співак Дантес. "Маскарад" - це адаптація румунського формату"Mysteries in the spotlight".

Нагадаємо, що Юлія Саніна з The Hardkiss розповіла про участь в" маскараді "і відносинах з чоловіком після 10 років шлюбу:"ні з чим порівняти". Артистка розкрила секрет ідеальних стосунків

Раніше Знай писав, що загадковий Нептун з нового сезону "маскараду" спокусить всіх жінок: володіє неймовірною силою. Показали загадкового персонажа з нового сезону шоу "Маскарад"

Також Знай повідомляв, що Юлія Саніна з The Hardkiss з'явилася на роботі з коханим хлопцем, але це не чоловік: "хто прийшов?"