Відома російська співачка з українським корінням Наташа Корольова, показала, як відпочиває на морі в Туреччині разом зі своїм чоловіком танцівником Сергієм Глушко (Тарзан).

Наташа Корольова вже багато років в шоу-бізнесі і за цей час у неї утворилася вельми величезна армія шанувальників. Саме тому вона намагається тішити їх новими фото, відео або ж цікавими подробицями з особистого і творчого життя в своєму Instagram, де за нею стежить 1.4 мільйона осіб.
Нещодавно Наташа Корольова разом зі своїм чоловіком Тарзаном вирушила на відпочинок до моря. Пара провела разом кілька днів. Вона зазначила, що це був незабутній відпочинок на який хочеться повернутися.

Фото зі сторінки Наташі Корольової
Фото зі сторінки Наташі Корольової

"Спасибі за гостинність, привітний прийом, смачну їжу, уважний персонал, відмінні вечірки, комфорт і затишок !!! До вас хочеться повернутися !!!",- зазначила Наташа Корольова.

Також Наташа Корольова опублікувала нове фото зі своїм чоловіком, вони позують обнявшись мило дивлячись на захід сонця, при цьому тримаючи в руках по келиху з вином. Користувачі мережі вже встигли залишити для пари десятки компліментів.

"Дуже гарне фото 👏 👏 👏 🔥 🔥 🔥 😍 😍 😍 супер !!!!", "Красиві і щасливі", " які приємні, красиві, улюблені...", "Щось всі кинулися в Туреччину))) гарного Вам відпочинку!!!!!!!!",- зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що чоловік Наташі Корольової Тарзан зізнався, як накачати гору мишщ для роботи стриптизером: "не забувайте...". Тарзан на відпочинку в Туреччині похвалився місцевим спортзалом. Захоплюватися є чому.

Раніше Знай писав, що Наташа Корольова неабияк відірвалася після зради Тарзана:"все прекрасно". Наташа Корольова показала, як відпочиває

Також Знай писав, що чоловік Наташі Корольової Тарзан замінив городнє опудало в капусті: "птахів відлякує від врожаю". Тарзан замінив опудало на городі