Відома російська виконавиця Поліна Гагаріна частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 8,5 мільйонів чоловік.

15 вересня 2021 року в Росії відбулася 11 урочиста церемонія вручення премій "Fashion People Awards 2021", на якій співачка теж була присутня. Вона опинилася в наряді Balenciaga, як у американської знаменитості Кім Кардашьян.

Поліна Гагаріна і Сергій Лазарєв, instagram.com/igorkrutoy65
Поліна Гагаріна і Сергій Лазарєв, instagram.com/igorkrutoy65

Однак в цей же вечір, в такому ж вбранні, там була присутня і Крістіна Орбакайте.

"Блондинкам цей наряд не личить", "У Орбакайте штани інші", "На Христині краще сидить, Поліна ніби в жалобі", "Я вважаю Гагаріну потрібно кудись заховати, настільки вона стала неприємною і худо-дохлою...", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Після цього Поліна Гагаріна вирішила відмовитися від різноманітності, і на іншій премії опинилася в тій же сукні.

"На премії #GQMenoftheYear💣 #Gqмужчинигода вітаю @gqrussia з красивою датою! #GQ20лет 🖤 нагороджували разом з кращим з кращих, найдобрішим з найдобріших, талановитим з найталановитіших", - пише виконавиця в публікації.

Нагадаємо, Віра Брежнєва, Ані Лорак і Світлана Лобода напоролися на критику через зовнішність: "Нога коротше, попа нижче"

Як повідомляв "Знай.ua", через виснажену Поліни Гагаріної перекрили трасу, все тривало 20 годин: "На одному диханні"

Знай.ua писав, Поліна Гагаріна налякала шанувальників надмірною худорбою: "В'язень Освенцима"