Для шанувальників Тіни Кароль з'явилися дуже цікаві новини. Багато наших читачів пам'ятають, що кілька тижнів тому Президент України Володимир Зеленський нагороджував діячів мистецтва. Серед інших зірок в офісі глави держави перебували Тіна Кароль і Юлія Саніна.
Шанувальники дівчат можуть порадіти, тут, чекаючи на нову нагороду та зустріч з Президентом зірки просто "бавилися". А Тіна Кароль в один момент навіть вдарила двері свої чолом.
Про це стало відомо завдяки новій публікації в пабліку "Та сама Жмеринка" в мережі Instagram.

"Закрили двері = мінус одна народна України.", - підписали коротке відео автори публікації.

Тіна Кароль, скріншот: Instagram
Тіна Кароль, скріншот: Instagram

Юлія Саніна, скріншот: Instagram
Юлія Саніна, скріншот: Instagram

Ось такі от розваги в українських зірок. Також нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський вручив державні нагороди акторам і працівникам кіно, приурочивши дані нагороди до Дня українського кіно.
У списку нагороджених опинився український актор Станіслав Боклан, відомий ролями в серіалах "Коли ми вдома", "Кріпосна", "Папік" і "Слуга народу", а також телеведучий і актор Юрій Горбунов. Артисти отримали ордена "За заслуги" III ступеня.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще