Андре Тан розповів про особистості їхнього минулого, з якими він хотів поговорити. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Український модельєр намагається регулярно викладати різні фотографії з особистого життя, роботи, відпочинку, на свою Instagram-сторінку, на яку підписано близько двохсот шістдесяти семи чоловік. Велика частина з його аудиторії складають жінки. Останнім часом український модельєр почав ділитися корисними порадами в плані моди, відносин та інших важливих моментах в особистому житті.

18 вересня український дизайнер назвав знаменитостей з минулого, з якими хотів поговорити. Мова ідео про Крістіана Діор і Коко Шанель.

Як у вас вийшло так легко створити практичний гардероб для жінки?"ー головне питання, яке б я поставив Коко Шанель. Леонардо да Вінчі світу моди. Людина, яка випередила свій час. І найголовніше, вона прищепила оточуючим своє бачення краси і ввела нові модні тенденції. Коко була відмінною бізнесвумен і часто йшла наперекір суспільству, втім, як і практично всі великі люди
, - повідомив він.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Також український дизайнер додав, що запитав Крістіана Діоро тому, як йому спало на думку створення легендарної сукні-тюльпан. Адже це відбувалося в той час, коли економили кожен сантиметр тканини.

Нагадаємо, раніше Андре Тан і син слави Дьоміна показали найзручніший одяг для школярів: стильно і ні натяку на форму

Як повідомляє портал Знай.ua Андре Тан показав ідеальний літній одяг: "не маєте права виходити з дому"

Також Знай.uа писав, що Андре Тан на всю країну розповів подробиці розлучення з дружиною: просто закінчилася любов