В Укргідрометцентрі спрогнозували прихід бабиного літа: коли можна буде погрітися на сонечку.

Синоптики розповіли про осінню погоду в Україні. Як прогнозують синоптики, по-справжньому літнє тепло може протриматися протягом тижня. Хоча відсьогодні похолодає і дощитиме. Водночас за прогнозами народних синоптиків друге бабине літо очікують у середині жовтня. Відзначається, що досить тривалий час буде сухо і сонячно.

Бабине літо
Бабине літо

"Холостячка" 2 сезон, 1 випуск: хто боротиметься за серце Злати Огнєвіч, повний список учасників.

На телеканалі СТБ, в п'ятницю, 17 вересня проходила довгоочікувана прем'єра романтичного шоу "Холостячка", де Злата Огнєвіч стала головною героїнею. Глядачам вже показали перший випуск романтичного шоу, де Злата Огнєвіч відбирала чоловіків, які надалі боротимуться за її серце.
На першій зустрічі співачці довелося вибрати серед 25 красенів-чоловіків. Артистка встигла поспілкуватися з кожним. Головна Холостячка вручила бутоньєрки лише 16 чоловікам, з якими захотіла познайомитися ближче.

Григорій Решетник і Злата Огнєвіч, instagram.com/holostyakstb
Григорій Решетник і Злата Огнєвіч, instagram.com/holostyakstb

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Українські воїни постраждали від обстрілів забороненою зброєю на Донбасі: окупанти все частіше літають і мінують.

Сім порушень режиму повного і всеосяжного припинення вогню зафіксовано в районі проведення операції Об'єднаних сил за минулу добу, 17 вересня. Про це повідомляє прес-штаб ООС в ранковому зведенні в соціальній мережі Facebook. В результаті ворожого вогню двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали вогнепальні осколкові поранення. Воїни знаходяться в лікувальному закладі.

Скрін, Facebook ООС
Скрін, Facebook ООС

Михайло Поплавський поруч з гарячою студенткою показав, як вчинити на бюджет: спритність рук і ніякого шахрайства.

Поплавський також є активним користувачем соцмережі TikTok, де любить радувати шанувальників короткими гумористичними роликами з дівчатами. Цього разу він знявся з маловідомою блогеркою, імовірно, студенткою свого університету.

Відео починається з кадру, на якому дівчина поправляє довге волосся і позує на камеру.

Михайло Поплавський, фото: Instagram
Михайло Поплавський, фото: Instagram

І зараз ми підготували сюрприз для наших читачів - простий рецепт смачного домашнього вина з рису. Повірте, цей рецепт захоче дізнатися навіть ваша бабуся.

Домашнє вино з рису і варення: оригінальний рецепт п'янкого напою всього з 3 складових.

Смачне і ароматне домашнє вино можна приготувати з найпростіших інгредієнтів, які завжди є вдома під рукою. Наприклад з улюбленого варення і рису.

Домашнє вино з рису, Домашня консервація / Телеграм
Домашнє вино з рису, Домашня консервація / Телеграм