Коли вмирають родичі це завжди трагедія. Андрій Данилко, відомий суспільству під псевдонімом Вєрка Сердючка, приховував свою особисту трагедію цілий рік.

Як повідомили "Факти", відомий український шоумен Андрій Данилко втратив матір. Співак не афішував траур, залишивши особисту травму при собі.

Померла мати Андрія Данилка, фото з відкритих джерел
Померла мати Андрія Данилка, фото з відкритих джерел

За словами сусідки загиблої, вона пішла з життя на 83 році життя. Подія сталася рік тому.

Бек-вокалістка Данилко, Олена Романовська розповіла, як сама дізналася про трагедію: “я знала про це. Андрій написав, померла мама.”

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

EL. Кравчук, український співак, друг Андрія Данилка, розповів, що Андрій був на похоронах мами в її рідному селі, там вона жила.

Друг Данилко - співак EL. Кравчук - також розповів, що Андрій був на похоронах матері в її рідному селі, де вона жила. EL. Кравчук повідомив, що Данилко був на похоронах, на службі в церкві, і все зробив, щоб проявити себе, як люблячий син. Вони з мамою були нерозлучні.

Світлана Іванівна, мама Андрія Данилка, в шлюбі була двічі. Андрій - її третя дитина. Жінка все життя прожила в селі під Полтавою.

Складно уявити собі більш іконічний дует, ніж Вєрка Сердючка з безтурботною мамою поруч. Але, на жаль, ця епоха підійшла до кінця. Найяскравіший момент їх спільної кар'єри припав на 2007 рік, коли вони разом виступили в місті Гельсінкі, у Фінляндії, в рамках конкурсу Євробачення в 2007 році, де з піснею Dancing Lasha Tumbai зайняли друге місце, поступившись лише співачці з Сербії — Марії Шерифович. Цей дует назавжди залишиться в серці шанувальників української естради.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова на шоу "Маска" ощасливила Андрія Данилка та Олега Винника

Також "Знай.иа" писав, що Вєрка Сердючка розповіла про дитячі травми і булінг

Як повідомляв портал "Знай.иа", Улюбленець Андрій Данилко Melovin шокував навіть камеру