Відома українська і російська виконавиця Наташа Корольова частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,4 мільйона чоловік.

А зараз з'явилася інформація про "прихований" заробіток співачки на позашлюбній доньці. Дівчинку спочатку виносила сурогатна мати, для чого Королева надала свій генетичний матеріал. І завдяки народженню малятка, артистка отримала цілих 175 мільйонів рублів. Зараз їй два роки і проживає вона в Сполучених Штатах Америки - Сан-Франциско, разом з батьком.

Наташа Корольова, instagram.com/koroleva__star
Наташа Корольова, instagram.com/koroleva__star

"Коли він повідомив мені про народження дочки, то був у нестямі від радості. Хотів подарувати каблучку, але я відмовилася", - розповіла виконавиця в ефірі телепередачі.

Батько дитини заплатив Наташі 50 біткоїнів, вартість яких зараз становить 60 мільйонів гривень (175 мільйонів рублів). Згодом Корольова зізналася, що таким чином допомогла хорошому знайомому стати батьком, бо дала свій генетичний матеріал для процедури сурогатного материнства. Чоловік гей, тому класичним шляхом цього зробити б не вийшло.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Наташа Корольова, instagram.com/koroleva__star
Наташа Корольова, instagram.com/koroleva__star

Жінка, яка через 9 місяців вагітності народила маля, протягом цього часу страждала. Бо процес протікав складно, їй довелося з Російської Федерації відправитися в США і пройти важкі пологи. А Наташа Корольова навіть бачила дитину і сфотографувалася з нею на ручках.

Наташа Корольова, фото: Instagram
Наташа Корольова, фото: Instagram

Нагадаємо, Наташа Корольова неабияк відірвалася після зради Тарзана: "Все прекрасно"

Як повідомляв "Знай.ua", Наташа Корольова помстилася стриптизеру Тарзану з чужим чоловіком: застрибнула, не соромлячись

Знай.ua писав, чоловік Наташі Корольової Тарзан зізнався, як накачати гору мишщ для роботи стриптизером: "Не забувайте..."