Відома своїми скандальними і жорсткими заявами українська дитяча письменниця Лариса Ніцой знову звернулася до українців. Однак цього разу обійшлося без радикального захисту всього українського, мова пішла про дитячу літературу і про те, чому діти в 2021 році не читають книги.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Лариси Ніцой в мережі Facebook.

Лариса Ніцой, скріншот: Facebook
Лариса Ніцой, скріншот: Facebook

"Кажуть, діти не читають книжки. Справді, проблема є, бо діти сидять у гаджетах. Це виклик для нас, письменників. Я це сприймаю так: ну що ж, поставимо гаджети на службу книзі. Сьогодні всі дорослі прибігали купити мою книжку "Бджілка", щоб самим погратися.

- Тату, ну дай і мені книжку! - смикає синочок тата позаду за піджак.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

- Та почекай, - тато з мамою, самі схилилися захопливо над книжкою, чаруючи над нею телефонами.

Аж раз - перед усіма вулик, в якому живе бджілка, і в нього можна зайти. Цей вулик з книжки - доповнена реальність. А ви б таку книжку читали б?

Книжка продається на Букфорумі у Львові, проспект Свободи, намет 44. Усі інші міста можуть замовляти книгу поштою www.nitsoi.com", - пише Лариса Ніцой.

Раніше повідомляли, поліцейський на виклику відмовився говорити українською, гримить скандал: "Де в Законі написано".

Як повідомляв Знай.uа, Лариса Ніцой "викрила" школярів по всій Україні, картина плачевна: "Ненормальна ситуація".

Знай.uа писав, озвірілий директор розірвав восьмикласнику вухо через сережку: "Ходить як під*рас".