Всесвітньо відома виконавиця Адель зовсім не часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 39 мільйонів чоловік.

У неділю, 19 вересня 2021 року, жінка підтвердила стосунки з футбольним агентом Річем Полом, виклавши спільне фото, створене на весіллі гравця НБА Ентоні Девіса і підкріплене смайликом сердечка.

Скрін, Instagram Адель
Скрін, Instagram Адель

Інформація про любов між співачкою і мультимільйонером з'явилася ще кілька місяців тому. Бо Адель якось відвідала гру фіналу NBA, хоча нечасто бувала на публіці після важкого розлучення. Тоді Адель і річ не проявляли будь-які емоції.

"Гаразд, Адель, добре, але справжнє питання полягає в тому, чи отримаємо ми альбом зараз️️😂", "Вау🤩 чудово", "Найкращий голос, який коли-небудь був", "Це дійсно зуби на її сережках або це просто я як стоматолог😢😢", "Адель, будь ласка, опублікуйте нову музику. Я молюся за тебе❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Адель, фото: Instagram
Адель, фото: Instagram

Відомо, що річ Пол є одним з найбільш затребуваних спортивних агентів, працюючи з зірками баскетболу, включаючи Леброна Джеймса, Джона Уолла, Ентоні Девіса та інших. Його статки оцінюють у 46 мільйонів доларів, хоча контрактів між спортсменами та баскетбольними клубами було укладено на суму понад мільярд доларів.

Нагадаємо, схудла Адель показала, за кого вболівала на Євро-2020: "Повернули нашу гру додому"

Як повідомляв "Знай.ua", Міка Ньютон героїчно здолала рак всупереч прогнозам лікарів: "Сказали не зможу. Але сталося диво"

Знай.ua писав, Адель скинула 40 кіло заради колишнього Наомі Кемпбелл - сила любові перевертає гори