Осінь у Лондоні – особлива пора, коли місцеві модниці диктують нові тренди в умовах різкої зміни погоди. Холод і дощ не відкидають необхідності виглядати модно і стильно.

Зазвичай адепти вуличної моди у британській столиці надають перевагу класиці, проте вміють подати її так, щоб навіть звичні речі зазвучали ультра-сучасно.

Нікуди не ділися з моди такі базові речі, як смугасті сорочки чи джинси, однак і їх змусили виглядати актуально.

Об’ємні джинси

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

В моді широкі брюки із прямими штанинами, які виглядають не просто як оверсайз, а як джинси, позичені в тата. Штанини таких брюк прикривають взуття об’ємними складками, проте ідеально сидять на стегнах.

Смугасті сорочки

Класично сорочки в тонку смужку – ідеальна основа для багатошарового образу. Її варто поєднувати із класичним тренчем або з жакетом оверсайз, а також із об’ємними брюками.

Плісе

Тканина з ефектом плісе не покидає модного п’єдесталу – з неї шиють не лише спідниці, але й сорочки, плаття та брюки.

Стьобані куртки

Куртки, які наче вийшли з бабусиної шафи і нагадують стьобані ковдри, нікуди не поділися. Однак не варто обирати приталений варіант – їх цього року визнали антитрендом.

Взуття на масивній підошві

Ботинки та чобітки на масивній підошві залишилися в моді, однак «виросли» і сягнули довжини до коліна. Врахуйте це при створенні модного осіннього образу.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль розстебнула всі гудзики і оголила пишні груди

Також "Знай.uа" писав, що дочка Ольги Сумської Тоня Паперна з малятком на руках згадала дитинство

Як повідомляв портал "Знай.uа", Максим Галкін різко помолодшав слідом за Аллою Пугачовою