Відома українська співачка Віра Брежнєва розповіла про свою фігуру, а також повідала про те, що є її улюбленим дизайнером одягу.

Новий сюжет з'явився в програмі Світське життя на 1+1, не змінною ведучою якої є Катерина Осадча.

Справа в тому, що вони відвідали Український тиждень моди, який пройшов на початку вересня. Там ведуча зустріла відому співачку Віру Брежнєву, яка прийшла підтримати свою подругу дизайнера Катерину Сільченко.

Жінка до слова підбирає всі наряди для Віри Брежнєвої в повсякденному житті. А ось за робочі образи відповідає Іван Фролов. Саме його вбрання можна бачити в останніх кліпах артистки.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"У мене так вийшло, що більшість дизайнерів - в першу чергу друзі мої. З ким у мене теплі стосунки, якщо говорити про шапочки, то і Руслан Багінський, з яким ми дружимо" - розповідає Віра.

В останньому кліпі, як зазначила Катя, дівчина сильно скинула вагу, однак, сама співачка це заперечує.

Справа в тому, що вона навпаки поправилася, і дуже рада цьому.

"Я там в хорошій формі, але я не худла. Я трошки поправилася, так як дуже стресова була весна, І я сильно схудла. У мене одні очі залишилися, мені не подобалося бачити себе такою в дзеркалі. Почала себе відгодовувати, чоловік почав мене відгодовувати " - продовжила розповідати Віра Брежнєва.

Нагадаємо, найкращі образи на Ukrainian Fashion Week: від суворої Віри Брежнєвої до сонячної Наталії Могилевської

Як повідомляв Знай.ua, Віра Брежнєва "вижила" Еріку Герцег з Віагри: ревнувала до Костянтина Меладзе

Знай.ua писав, Віра Брежнєва скинула нижню білизну перед камерою: Костянтин Меладзе не схвалить