Шоу "Маскарад" на телеканалі "1+1", де зіркові судді намагаються вгадати, хто ховається під масивними костюмами, відвідала справжня Медуза Горгона. Про це розповіли на сторінці проекту в соціальній мережі Instagram.

Зоряна команда у складі співачки Ірини Білик, актора Ігоря Ласточкіна і виконавця Володимира Дантеса грала проти Юрія Ткача, Маші Єфросиніної та Юлії Саніної.

«Гостра на язик Медуза Горгона знає, як заплутати зіркових мисливців. Як вважаєте, хто ховається під цим таємничим образом? Не пропустіть другий випуск найзагадковішого шоу країни вже цієї суботи о 20:20 на 1+1», - пишуть на проекті.

«Я хочу запитати: ти колись була у мене вдома?», - запитала Білик.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

«У тебе вдома було багато змій. Я не перша, і не остання», - відповіла особа під маскою.

«Я теж була у тебе вдома», - зазначила Єфросиніна.

У коментарях думки з приводу того, хто сховався під маскою, розділилися. Дехто навіть припустив, що це може бути хореограф Дмитро Коляденко – колишній чоловік Білик.

«Ну як можна не впізнати Лесю», «Полякова зі своїм оперним вокалом», «Леся Никитюк», «Монро», «Фреймут», «Джамала», «Коляденко», - розгубилися телеглядачі.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ірина Білик у міні-сукні підкорила 71-річного Михайла Поплавського

Також Ірина Білик після розлучення з Ахмадовим показала нового співмешканця

А ще Ірина Білик зробила покійній мамі зворушливий подарунок