Вересень - це час похмурих і дощових днів, дорослим хочеться тільки загорнутися в плед, налити гарячий чай і не виходити з дому. Але діти дивляться на світ зовсім інакше. Це в черговий раз довів шоумен Григорій Решетник.

Український телеведучий Григорій Решетник в Instagram поділився відео, на якому він проводить час з маленькими синами. "Дуже класні сімейні вихідні позаду, а сьогодні пора в школу. Діти радіють дощу, а дорослі намагаються прокинутися. Радійте кожному моменту і шукайте тільки позитивні моменти #reshetnikboys" - підписав відео ведучий.

На відео Григорій зніме своїх синів, Івана та Дмитра, які веселяться з парасольками в мокру погоду.

Після перегляду відео стає очевидно, що для дітей немає поганої погоди. Вони безтурботно танцюють і веселяться, забуваючи про все на світі, а люблячий батько поза кадром чарівно коментує їх поведінку.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Ви відлітаєте? Веселий ранок. Для кого дощ, а для кого щастя, побажайте всім гарного дня! Бай бай" - звучить за кадром голос шоумена.

У коментарях шанувальники активно розчулюються маленьким дітям: "які ви хлопчики прекрасні!!!", "Які чудесні", " гарного дня!" - пишуть зачаровані коментатори. Так само захоплені люди надсилають сердечки та аплодуючими смайликами.

Григорій Решетник-це український телеведучий, актор, режисер, диктор, шоумен і громадський діяч. Він особливо відомий як ведучий шоу "Неймовірна правда про зірок", "Холостяк", "Холостячка" і пост-шоу "Як вийти заміж".

Нагадаємо, раніше Григорія Решетника застали посеред ночі з "Холостячками" Ксенією Мішиною і Златою Огневич

Також "Знай.uа" писав, що Григорій Решетник "зацілував ""Холостячку" Ксенію Мішину

Як повідомляв портал "Знай.uа", Григорій Решетник влаштував "трійничок" зі Златою Огневич і Ксенією Мішиною