На офіційній сторінці проекту "Зірковий шлях" в соціальній мережі Instagram, де за всілякими публікаціями про знаменитостей стежать понад 200 тисяч осіб, з'явився пост з найміцнішими парами українського шоу-бізнесу.

Були виділені десять сімей і перша з них-Ольга Сумська та Віталій Борисюк, які вже 25 років перебувають у шлюбі. Тільки Павло Зібров з дружиною Мариною прожили разом більше років, цілих 27.

Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska/
Ольга Сумська, instagram.com/olgasumska/

Далі по зменшенню йде телеведуча Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв - вони разом 18 років, але стільки ж в офіційному шлюбі британсько-український підприємець пакистанського походження Мохаммад Захур і співачка Камалія.

Рівно 15 років разом львів'янка Ірина Федишин з Віталієм Човником, на рік менше (14 років) святкували Євген та Ксенія Кошові. Потім слідує Сергій Бабкін з чарівною дружиною Сніжаною — 12 років у шлюбі, незважаючи на зради.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva
Надя Дорофєєва, instagram.com/nadyadorofeeva

10 років разом святкували солістка The HardKiss Юлія Саніна з чоловіком Валом Бебко, на рік менше Лілія Ребрик і Андрій Дикий.

І наймолодша пара відомої української виконавиці Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса — 6 років у шлюбі.

"Всі молодці! Міцної сім'ї на довгі літа!", "А Полякова де?", "Хто такі Бабкіни?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Камалія хотіла показати свого нового сина, але той навідріз відмовився позувати: "Ось вам мова"

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Дантес через два роки зважився на визнання: "Пішов шукати гроші"

Знай.ua писав, "Холостячка" Ксенія Мішина націлилася на одруженого Сергія Притулу, навіть ручки протягнула: "Щаслива, що поруч..."