Осінь - це не тільки сумна сіра пора, а й останні теплі, сонячні дні, які щедро дарує нам літо, що минає. Поки ще не час одягатися в пальто і куртки. Про це нагадує Арсен Мірзоян.

У своєму пості в Instagram український співак Арсен Мірзоян поділився дуже теплим фото. "Гарна погода :) #арсенмірзоян #run" =, підписав фото артист.

Пост Арсена, Instagram arsen_mirzoian
Пост Арсена, Instagram arsen_mirzoian

Саме фото - це "селфі" співака. Артист сфотографував себе на тлі кам'яної стіни. Помітно, що погода хмарна, але артисту це ніяк не псує настрій. На фото видно легка чарівна посмішка співака, впевнений погляд темних очей і м'язисті руки виконавця. Немає сумнівів, що фото схвилювало більшість представниць прекрасної статі в країні.

Коментатори поста в захваті: "класний", "розмір біцепса вражає", - пишуть коментатори, не забуваючи додавати вогники і закохані смайлики

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Арсен Мірзоян - український співак вірменського походження. Музичної освіти у артиста не було, але це не стало завадою для співака почати кар'єру в одній з дворових рок-груп в 1998 році. Широку популярність здобув після участі в проекті Голос країни в 2011 році, де дійшов до фіналу. Зараз Арсен є Заслуженим артистом України, звання якого він отримав у 2020 році.

Нагадаємо, раніше Арсен Мірзоян показав за ким йому довелося бігати, крім Тоні Матвієнко: "Ледве наздогнав"

Також "Знай.uа" писав, що Арсен Мірзоян проміняв Тоню Матвієнко на "холостяцькі" пригоди: травмував руку і "обріс" триденною щетиною

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян зізналися в кризі після 10 років подружнього життя: "Ледь не пішла від тебе"