Естетичні фото-це завжди інтригуюче і привабливо. Цього разу таким фото порадував численну армію фанатів співак Дан Балан. Він виклав загадкове фото у своєму профілі.

Молдавський співак Дан Балан виклав у свій Instagram приголомшливе чорно-біле фото. На ньому співак сидить на дерев'яному паркані, і загадково дивиться в далечінь. Фото артист вважав за краще залишити без підпису.

Пост співака, Instagram danbalan
Пост співака, Instagram danbalan

Фото зацікавило численних прихильниць красеня: "А що побачив там? ;) Відкриті або закриті двері?...", "...думайте самі, вирішуйте самі...". Так само коментарі сповнені компліментами: "Данчик кращий", "Дан, ти радуєш" - пишуть численні фанати красеня-співака. А кількість сердечок, вогників і закоханих смайликів і порахувати важко. Це не дивно. Фото дійсно заслуговує вищих похвал.

Дан Балан-Молдавський співак, композитор, продюсер, музикант-мультиінструменталіст, який здобув широку популярність в Україні. Дан є автором і композитором своїх пісень. Він є засновником відомого молдавського тріо O-Zone, яке припинило своє існування в 2005 році. Зараз Дан Балан розвивається як сольний артист відомий своїми піснями, такими як лише до ранку, Freedom, люблячи, та іншими. У 2019-2020 році співак був наставником на шоу Голос країни.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, раніше 63-річна мама Дана Балана обнялася з деревом і знайшла в ньому кращого "партнера": "Прекрасне поруч"

Також "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль здивувала реакцією на Дана Балана в іграшці кенгуру: "Як дівчинка"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Дан Балан в траурному чорному після розлуки з Тіною Кароль: "Чи можна повернути?"