Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Оля часто демонструє моменти зі свого особистого життя, присвячуючи підписників в подробиці буднів, не соромлячись реальності, які бачать не всі телеглядачі.

Цього разу артистка розмістила короткий ролик в Insta Stories, на якому співачка разом зі своєю невеликою командою відпочиває і обідає після виснажливої репетиції до майбутнього концерту в Трускавці. У кадрі втомлена Оля розповідає про те, що її друг Діма лається через те, що на концертах співачка з командою не тримають крапки.

"О Боже, все розпливається. Вчимося тримати", - сказала Оля на відео.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Варто нагадати, що сольний концерт Олі в Трускавці відбудеться 22 вересня, квитки на який ще можна придбати за вартістю від 180 до 300 гривень.

Раніше ми писали про те, що кума Дзідзьо Цибульська розповіла, як чоловік реагує на її відверті фото: "Бачили очі, що купували"

Нагадаємо, Ольга Цибульська розповіла, за що забанила Віталія Козловського: "Тепер я відіграюся"

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська зі "смачненьким" у роті підказала, як заробити на айфон: "Хочеш?"

Також портал Знай.uа писав, що Оля Цибульська похвалилася поповненням у родині: "Я помилялася..."