Дружина телеведучого Анатолія Анатоліча Юлія Бойко, відома українська журналістка, яка заснувала власне PR-агентство, поділилася радістю від повернення до активних тренувань.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Юли в мережі Instagram. На новому фото вона демонструє своє тіло в спортивній формі після недавнього народження третьої дитини. Її синові Нілу тільки виповнилося два місяці, а новоспечена мама вже піклується про свою фігуру.

Скрін, Instagram Юла
Скрін, Instagram Юла

"Я повернулася в спорт. Ну як в спорт, намагаюся почати регулярні тренування. Поки виходить тільки нерегулярні і за попереднім записом, інакше без чіткої дати буду переносити "на завтра". Дуже важко повернути спортивну витриму після року перерви. Пробігти змогла лише кілометр. Але зі спортивних плюсів-ходжу з великим задоволенням на розтяжки", - зізналася вона.

Скрін, Instagram Юла
Скрін, Instagram Юла

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Юла також додала, що відчуває задоволення, спостерігаючи за своїм перетворенням.

"Прекрасне почуття - відчувати своє тіло і бачити перетворення. Маленькими кроками в спортивному одязі йду до своєї ідеальної мети", - підсумувала дружина Анатолія Анатоліча.

Раніше повідомляли, Анатолій Анатоліч розкрив свою слабкість, і це не дружина: "не можу пройти повз...".

Як повідомляв Знай.uа, син Анатоліча Анатоліча став музикантом з пелюшок, Дзига в захваті: "хіба можна не милуватися?". Малюк росте дуже схожим на свого татка.

Знай.uа писав, колега Анатоліча Лілія Ребрик з величезними губами підказала лайфхак заміжнім жінкам: "ковтнула і прокинулася".