Російська співачка Марина Абросімова( в дівоцтві Максимова), більш відома під сценічним ім'ям МакЅим, після важкої хвороби змогла порадувати своїх фанатів після повернення до активного життя. Про це стало відомо завдяки її новій публікації в мережі Instagram.

На фото співачка, яка дуже сильно схудла після перенесеного коронавірусу. Вона вийшла на прогулянку в білосніжному костюмі, причому на її джинсовій куртці ззаду видніються «ангельські» крила з пір'я.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб
Показати ще

Шанувальники із захопленням відреагували на повернення своєї улюблениці і бажають їй поправитися скоріше.

"Їсти, їсти і набиратися сил!!!", "Худенька зовсім стала!", - відзначають її шанувальники.

"Улюблена співачка дитинства, найкрасивіша», «Як я рада бачити вас живою і щасливою», «Марина, за вас вся країна небеса просила, не хворійте і швидше повертайтеся на сцену", "Дивилася інтерв'ю і плакала. Спасибі Боженьку, що Мариночка з нами. Здоров'я міцного Вам Марина, і всім близьким«, "Янголятко наше! Маришка, не хворій більше так", "Ти нас дуже злякала. Будь щаслива, ти це заслужила", "Як приємно бачити Вас такою світлою і яскравою, якнайшвидшого повного відновлення», - додають в коментарях.

Нагадаємо, МакЅим після коми заінтригувала фанатів новою піснею: "Заведи"

Як повідомляв Знай.uа, співачка МакЅим вперше заговорила після коми: "санітари були готові..."

Також портал Знай.uа писав, що схудла до 35 кг МакЅим ледь переставляє ноги, зірка заново вчиться ходити