Тренерка "Зважених та щасливих", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська заговорила з шанувальниками про найкорисніші сніданки.

Новий пост дівчина опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно з'являються нові публікації пов'язані зі спортом і харчуванням. На цьому і побудований контент жінки, і всі шанувальники цьому факту неймовірно раді.

Цього разу Марина Боржемська підготувала для своїх шанувальників добірку найкорисніших сніданків. Вони досить легкі в приготуванні, і швидко можна перекусити. Варто також пам'ятати, що сніданок - головна їжа за день.

"Цільнозерновий хліб + індичка + огірок / моцарелла + помідор + базилік. Відмінна альтернатива нудним бутербродам-сендвіч з цільнозернового хліба з огірком і філе індички, або з моцарелою, базиліком і помідором. Їх, до речі, зручно брати з собою для перекусів" - розповідає жінка про перший варіант сніданку.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Далі йде омлет з куркою і овочами. Потрібно перемішати пару яєць і курячу грудку з овочами, які припадуть вам до душі. Потрібно розлити все це в формочки для мафінів, поставити в духовку і можна поки що зайнятися своїми справами. При цьому, що важливо, тут не потрібно ні краплі олії.

Далі йдуть млинці і оладки з гречаної або вівсяної муки. Можна робити на воді, або ж на не жирному молоці.

Також, Марина запропонувала приготувати запіканку з грушею і соусом зі свіжих ягід. Ну і наостанок можна просто випити склянку води або зеленого чаю, перекусивши горіхами.

Нагадаємо, Марина Боржемська пояснила, що не варто брати в рот: робимо це щодня. Марина Боржемська розповіла про Суперфуди

Як повідомляв портал Знай.ua, Марина Боржемська в купальнику показала, що втратив вузликів

Також портал Знай.uа писав, що Марина Боржемська розцвіла після розлучення з Узєлковим і розкрила секрет