У своєму новому пості в соцмережі Instagram популярна українська телеведуча, зірка програми "Аферисти в сітях" і наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка, Олена-Крістіна Лебідь, поскаржилася на раптовий наступ холодної пори року.

Телеведуча, яка відома своїм почуттям гумору, розмістила своє фото з літнім образо - в шортах і картатій сорочці, зав'язаній вузлом на животі.

"Хочу кріп-шезлонг-притоп-сироп. А не вотэтовотвсе!!", - з удаваним невдоволенням написала вона під знімком, на якому жує гілочку свіжої зелені.

"Настрій загадковий», «Сиджу в шубі, щоб зігрітися, а побачила Ваше фото і холодніше стало відразу», "Так... ось вже третій тиждень шукаю, як продовжити літо, навіть в кредит не пропонують взяти", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Від кропу не відмовився б навіть я", "Красуня, шикарна, чекаю нових відео", "Пора відлітати, в теплі краї", "Образ явно для потрібної погоди, Я б додала курточку - холодина ж", - жартують читачі сторінки.

Нагадаємо, наречену Розенко Олену-Крістіну Лебідь запідозрили у вагітності: "Новий етап у житті". Шанувальники тільки здогадуються, про що хотіла сказати телеведуча.

Як повідомляв " Знай.ua", наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь похвалилася новими позами, яких немає навіть у йозі: "Труси на люстру". Для такої пози потрібна особлива гнучкість.

Знай.ua писав, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь показала, хто паскудить їй в тапки: на таку мордочку і лаятися гріх. Кого Олена любить більше, ніж відомого нареченого?