Телеведучий популярних проектів "Україна має талант", "Холостяк" і "Холостячка" Григорій Решетник часто ділиться різними публікаціями з новинами про насичене життя з багатотисячною аудиторією в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 500 тисяч людей.

Цього разу Григорій поділився кумедним коротким роликом зі своєї гримерки на каналі СТБ. У кадрі професійні візажисти готують і приводять до ладу артиста для нового випуску шоу "Неймовірна правда про зірок", яке він веде по суботах. Сам телеведучий виглядає невиспаним і досить сонним, і заявляє, що настрою у нього зовсім немає.

Але тут кадр перемикається, і Григорій вже з зовсім іншим виглядом вривається до шанувальників, в шикарному костюмі і з шикарною укладанням.

"Шок!!!Все пішло не по плану 😂Вся інформація про мій настрій у відео 🎥Всім гарного дня 🤘", - написав Григорій під відео.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Користувачі соцмережі поспішили підтримати Григорія, засипали його компліментами і позитивними побажаннями.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, що дружина Григорія Решетника з "Холостячки" підказала, як швидко зібрати дітей до школи: "І каша не така, і вставати не хочеться..."

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огнєвіч надихнула? Ведучий Холостячки Решетник натякнув на поповнення в родині

Також портал Знай.uа писав, що Григорій Решетник сховав своїх "грибочків" під парасольки: Злата Огнєвіч закохається