Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська любить радувати значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 780 тисяч людей.

Цього разу артистка увірвалася в Insta Stories в шикарному образі і "при повному параді". Над зовнішнім виглядом Олі попрацювали професійні візажисти і стилісти, для нового випуску музичного телеканалу М1.

У кадрі ошатна співачка розповідає про цікавий факт про ресторани в Парижі, який чимало її здивував у подорожі. Виявляється, за відвідування вбиральні в ресторанах цієї європейської країни, власники закладу беруть гроші з гостей.

скріншот з Insta Stories

А роблять вони це тому, що багато туристів користуються ситуацією і приводять себе в порядок в туалеті - миють волосся, вмиваються і чистять зуби, щоб заощадити гроші і час, і не знімати номер в готелі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зараз же Оля заявила, що дуже розуміє таких туристів, адже їй нещодавно довелося пережити такий досвід. За її словами, робота артиста зобов'язує до готовності привести себе в порядок в будь-якої точки на планеті. Співачка завжди возить з собою мочалки, шампуні і купу кремів.

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, втомлена Оля Цибульська поскаржилася на важку долю співачки: "Все розпливається..."

Як повідомляв Знай.uа, кума Дзідзьо Цибульська розповіла, як чоловік реагує на її відверті фото: "Бачили очі, що купували"

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Цибульська розповіла, за що забанила Віталія Козловського: "Тепер я відіграюся"