Дружина відомого танцюриста на своїй сторінці в соцмережі Instagram розмістила серію чарівних знімків з найважливішого для пари дня - весілля.

Лілія в пості поділилася зворушливими спогадами з цієї події. Як виявилося, такий радісний день не пройшов без курйозних випадків - погода не зіграла на руку парі, церемонія проходила під час дощу і бурі, а Влад і зовсім отримав травму чола. Але, це не завадило закоханим зіграти весілля.

"У цей день рівно 7 років тому ми дали клятви один одному", - написала Лілія в публікації.

Як відомо, 20 серпня закохані також відсвяткували 14 років спільного життя. Тоді Влад поділився теплими спогадами про перше знайомство з Лілею. Як розповідав артист, в 2007 році він попросив, щоб його познайомили з красунею. Перед тим сміливості набирався місяць, але, познайомившись, пара танцювала до ранку і, за словами Влада, він відразу зрозумів, що все серйозно.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Варто нагадати, що перші два роки стосунків пари були важкими, адже заважали плітки про романи Влада з партнеркою на шоу "Танці з зірками". Тоді Влад і Ліліана розійшлися. Це були найважчі два місяці розлуки для закоханих: далі хореограф почав боротися за серце коханої.

У 2015 році подружжя відсвяткувало весілля, а через рік після цього у Влада і Ліліани народився син Леон.

Нагадаємо, Влад Яма видав, як виховує 5-річного сина: "Росте справжнім чоловіком"

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров

Також портал Знай.uа писав, що Катя Осадча та Юрій Горбунов показали маленького сина, якому виповнився перший місяць: "Ми у всьому команда"