Популярна українська співачка Тіна Кароль, яка знову проживає черговий пік популярності, продовжує радувати своїх шанувальників цікавими кадрами в соціальних мережах. Цього разу Тіна вирішила дати своїм підписникам в Instagram їжу для роздумів.

Тіна Кароль прямо зі Сполучених Штатів Америки з Великого Яблука, міста Нью-Йорка (принаймні такий геотег поставила Тіна) заявила фанатом, що "багато думає".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тіни Кароль в мережі Instagram.

Публікація Тіни Кароль, скріншот: Instagram
Публікація Тіни Кароль, скріншот: Instagram

"Я багато розмірковую і знаю, що в суперечці народжується різноманітність. Отже ... Прихильність - це кайдани розуму. Душа вільна, як вітер. Чекаю на ваші думки", - пише Тіна Кароль.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Співачка опублікувала лише один знімок, на якому можна помітити доволі задумливу позу - Тіна на білому фоні, в білій кофтині і з білим кольором волосся позувала для фотографа. Артистка взялася рукою за голову, можна помітити, що зірка дійсно "багато думає".

Шанувальники поставили всього за годину тисячі лайків, а також безліч коментарів. Ось, що пишуть фанати: "Занадто розумні думки для 9-ї ранку", "Хардкор рулить", "Чекаємо пост ще однієї людини, щоб отримати інше трактування цього поста", "Навіщо взагалі потрібне таке життя, якщо в ньому немає жодних прихильностей? Це порожнеча, а не свобода", "Вже як Балан зі своєю філософією".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Михайло Поплавський після студенток взявся за Наталію Могилевську: "Мало хто знає".

Як повідомляв Знай.uа, Олімпійська чемпіонка Катерина Серебрянська вразила відвертістю про онкологію мами і конфлікт з Дерюгиними: "Хотіли облити кислотою".

Знай.uа писав, Анастасія Приходько на шоу "Співають всі" зчепилася з Оленою Філоновою: "Головною змією....".