Відома українська співачка Анастасія Приходько, яка нещодавно потрапила в скандал на шоу "Співають всі", заявивши, що зйомка відео для мережі TikTok не є роботою, опублікувала ніжне відео. Так, на опублікованому відео можна побачити, як Анастасія Приходько доглядає за квіточками.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анастації Приходько в мережі Instagram.

"Трохи ніжності. І такою буваю", — підписала публікацію Настя.

Кадр з відео Анастасії Приходько, скріншот: Instagram
Кадр з відео Анастасії Приходько, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нове відео в собі таїть менше хвилини якогось обряду, на якому Настя відповідально доглядає за квітами. Відображена всього одна гілочка чайної троянди, на якій красується три бутончика. Тут можна побачити тату на руках співачки, а також обручку.

До слова, співачка в 2013 році вийшла заміж за Олександра, свого колишнього однокласника, проте за всі ці роки вона рідко про нього розповідала і практично не показувала спільні фотографії.

На честь щасливої події - річниці їх вінчання, артистка вирішила поділитися зворушливими знімками з 8 вересня 2019 року, які опублікували на офіційній сторінці шоу "Зірковий шлях".

Раніше повідомляли, Настя Приходько з битою почала кидатися на людей після скандалу на "Співають всі": "Побила Я Олежку".

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Приходько, дзига і Лілія Ребрик висловилися про грудне годування на людях: "А що тут соромитися?".

Знай.uа писав, Анастасія Приходько на шоу" Співають всі "зчепилася з Оленою Філоновою: "Головною змією....".