У своєму новому пості в соцмережі Instagram популярна українська телеведуча, зірка програми "Аферисти в сітях" і наречена колишнього віце-прем'єр-міністра України Павла Розенка, Олена-Крістіна Лебідь показала, як гуляє з улюбленою собачкою Сарою в холодну погоду.

Телеведуча розповіла, що у її собачки не було відбою від кавалерів – все завдяки її дуже модному осінньому вбранню.

«+5. Коротше, Сарунчик дочекалася вигулу флісової жилетки з бантиком. Відбою від кавалерів не було. І палиці носили, і м'ячик носили і навіть пакет від чіпсів і відгризену від асфальту жуйку!! Во як треба кружляти даму!!! З розмахом!!",- написала вона під знімком своєї собаки.

На фото-улюблениця Лебідь в червоній жилетці з Міккі-Маусами, з оборками і бантом на спині.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

"Мадама така! Красопета!!!", "Така молодець Сара, і прибрала і бігала, головне не втомилася!«, "А чобітки у Сарунчик є?» ,- пишуть коментатори.

"Красоточка!«, "Красуня, краса яка", "Ну, зірка двору!", "Образ явно для потрібної погоди", - жартують читачі сторінки.

Нагадаємо, наречену Розенко Олену-Крістіну Лебідь запідозрили у вагітності: "Новий етап у житті". Шанувальники тільки здогадуються, про що хотіла сказати телеведуча.

Як повідомляв " Знай.ua", наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь похвалилася новими позами, яких немає навіть у йозі: "Труси на люстру". Для такої пози потрібна особлива гнучкість.

Знай.ua писав, наречена Розенко Олена-Крістіна Лебідь показала, хто паскудить їй в тапки: на таку мордочку і лаятися гріх. Кого Олена любить більше, ніж відомого нареченого?