Популярна українська телеведуча, блогерка і колишній "Ревізор краси" Олена Філонова продовжує радувати своїх підписників різкими і красивими змінами у фізичній формі, а також "внутрішньому світі", який вже повністю перевернув новий проєкт "Реальне життя".

Олена Філонова переодяглася в черницю і завела розмову про "смертні гріхи". Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени Філонової в мережі Instagram.

Олена Філонова, фото з Instagram
Олена Філонова, фото з Instagram

"Всі ми не без гріха! Який Ваш?

1 смертний гріх

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Гординя - непомірна гордість, зарозумілість, зарозумілість, егоїзм і зазнайство. Фома Аквінський визначає її, як невпорядковане бажання переваги. Гординя протилежна чесноти смирення.

2 смертний гріх

Жадібність - непомірне бажання, схильність до отримання матеріальних благ і вигоди. З нею безпосередньо пов'язана жадібність (любостяжание). Жадібність часто стає мотивом злочину або причиною трагедії.

3 смертний гріх

Заздрість - бажанням мати те, що є в іншого. Іоанн Дамаскін визначає її, як незадоволення, що з'являється через чужі блага.

4 смертний гріх

Гнів - сильний, збуджений стан духу проти ближнього. Гнів визначається як крайнє обурення, яке може перерости в спрагу помсти.

5 смертний гріх

Хіть – блуд) - грубий статевий потяг, хтивість. Згідно з Біблією, хіть є одним з найнебезпечніших гріхів.

6 смертний гріх

Обжерливість – пристрасть до смачної і рясної їжі, непомірність, жадібність в їжі, об'їдання, вживання надмірно великої кількості їжі, пересичення.

7 смертний гріх

Смуток – лінь) - духовна і/або фізична апатія, пригнічений стан душі. Людина, що впала в зневіру, втрачає бажання до всякого виду праці і діяльності: фізичному, розумовому, духовно-моральному.", - пише Олена Філонова.

Публікація Олени Філонової, скріншот: Instagram
Публікація Олени Філонової, скріншот: Instagram

Нагадаємо, що Олена Філонова стала ведучою нового шоу "Реальне життя" — соціально-психологічне ток-шоу, яке запрошує до діалогу героїв, які зіткнулися з життєвими складнощами. Учасники приходять в студію, щоб знайти вихід з життєвих криз, виправити помилки минулого.

Раніше повідомляли, "Ревізор" Олена Філонова запалила на кубинській вечірці: не вистачає тільки спекотного латиноамериканця і сигари в зубах.

Як повідомляв Знай.uа, Тоня Матвієнко вагітна? Дружина Арсена Мірзояна відповіла на найпікантніше питання.

Знай.uа писав, сексуальний психолог Олена Філонова розплавила пишні форми заради гарячих вигинів: "Я хочу...".