Стало відомо про те, що танцюрист з балету Наді Дорофєєвої прийшов до тями після коми, і вперше розповів особисто про своє самопочуття.

Танцівник Євген Гончаренко в програмі "Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі "Україна" по буднях, розповів про наслідки жорстокого нападу на нього.

Хлопця знають багато знаменитостей, так як незважаючи на юний вік він встиг вже знятися у величезній кількості кліпів і шоу. До слова, з Надею Дорофєєвою він ще почав працювати у складі групи "Время и Стекло".

Женя Гончаренко, фото: Instagram
Женя Гончаренко, фото: Instagram

1 серпня Женя Гончаренко відправився гуляти разом зі своїми друзями, які приїхали до нього з іншої країни. Він вирішив з ними погуляти, і показати один з найпопулярніших клубів міста Київ. Потім всі ЗМІ напишуть: "Напали на виході з гей-клубу", але, як виявилося, це не так.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нападник не бачив звідки вийшла компанія, вони просто прогулювалися. Раптом, якийсь чоловік напав на них, і основний удар отримав Женя. Він був настільки сильний, що танцюрист впав у кому, і тривалий час лікарі рятували йому життя. На відкритому мозку навіть була проведена складна операція.

У кареті швидкої допомоги хлопець не знав кому дзвонити, тому набрав по відеозв'язку Володимира Дантеса. Було це приблизно о 7 ранку, і Надя з Вовою швидко приїхали в лікарню. Потім, як розповів танцюрист телеканалу "Україна", приїхали вже і батьки.

15 днів Євген Гончаренко пролежав у комі, і отримував лише невтішні прогнози від лікарів. Образу на нападника не тримає, бо радий, що залишився живою. Він ходить і повноцінно рухається.

"Просто я така людина. Я не можу тримати на когось образу. Я, правда, абсолютно не тримаю образи на цю людину. Був пошкоджений нерв правого ока. Пару днів тому ми робили операцію, і око повністю повернулося в орбіту, що, звичайно, не може не радувати, - ділиться хлопець і каже, після удару у нього відсутня частина кістки черепа. - По суті, мозок обтягнутий шкірою. Кістка у лікарів, на жаль, не вийшло відновити. Закривати мені будуть титановою пластиною. Як тільки вона буде готова, мене відразу повезуть в операційну".

Зараз він досі на дорогій реабілітації, яку самостійно батьки не можуть потягнути-звертаються за допомогою. Йдеться про сотні тисяч гривень, а один укол антибіотика обходиться близько 9 тисяч гривень.

Також він досі отримує негативні коментарі за те, що підтримує ЛГБТ співтовариство.

"Я позиціоную себе як чоловік, абсолютно гетеросексуальної орієнтації. Я говорив про те, що я не гей, що я дійсно вважаю, що у любові немає статі, національності, віку", - ділиться танцівник.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.